Doorzoek de website

Veerweg 11
5171 PW Kaatsheuvel
(0416) 28 22 01
(0416) 27 81 89
info@vadret.nl

Rembrandt muilen, vanaf heden te koop bij Vadret!

Rembrandt Schoenen

De volgende stap.. 

Nu zijn wij op het punt gekomen om een volgende stap te zetten en die hebben wij gevonden in een overname van Rembrandt Schoenen B.V. uit drunen. 

De geschiedenis van Rembrandt Schoenen B.V., fabrikant in rundleren, handgemaakte muilen en slippers, gaat terug tot 1946. (Ook wel "Zweedse muilen" genoemd). Het verheugt ons u te kunnen mededelen dat de merknaam "Rembrandt Schoenen" is overgenomen door Vadret uit Kaatsheuvel. Naast de verkoop van de Rembrandt muilen nemen wij ook de productie over.
 

Rembrandt Slippers

Rembrandt Schoenen B.V. een oer-Hollands merk, staat al sinds jaar en dag bekend om het maken van hoogwaardig kwaliteitsschoeisel. De Rembrandt Slippers worden zelfs al geproduceert sinds 1946, en nog steeds op dezelfde ambachtelijke wijze gemaakt. Wanneer je eenmaal een Rembrandt Slipper gewend bent, wil je niet meer anders. De slippers en muilen zijn namelijk voorzien van een comfortabel orthopedisch voetbed. Zowel de binnen- als buitenzijde van de slippers en muilen bestaan volledig uit echt leer. Bovendien hebben de slippers en muilen een zeer lange levensduur. Een oud stuk vakmanschap terug in Kaatsheuvel waar het oorspronkelijk ook ontstaan is! 
 
Rembrandt Slippers - assortiment
 

Wat kunnen Rembrandt Slippers betekenen voor uw schoenwinkel of schoenmakerij?

Een oer-Hollands ambachtelijk product dat perfect past bij je ambachtelijke werkzaamheden als schoenmaker. De Rembrandt Slippers stralen pure kwaliteit uit. Bovendien hoef je niet flink te investeren! Je maakt gebruik van een kleine serie als pas-maten die wij vanuit onze voorraad snel kunnen aanvullen. De slippers zijn per paar bij te bestellen. Ben je nieuwschierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!  

Let op: wij verkopen niet aan particulieren.